Anja Brasser heeft ruime ervaring met coaching en training. Sinds 1987 heeft ze haar eigen onderneming waarin ze zowel met groepen als met individuen werkt. Zij werkt nu bijna 25 jaar met familie-, werk- en organisatieopstellingen.

Ze is afgestudeerd als drs. in de Andragologie (1986, U.v.A.), beter bekend als sociale pedagogie, met als specialisatie: Werken met groepen. Daarna heeft ze diverse opleidingen gevolgd, zoals een algemene opleiding voor trainer “Train de Trainer” bij Roelants Consult, Bussum, en de Opleiding Organisatieopstellingen en vervolgopleiding Familieopstellingen bij het Hellinger Instituut Nederland. Samen met Jeroen Hendriksen heeft ze twee boeken gepubliceerd over opstellingen.

Contact

Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem dan gerust contact op:

Anja Brasser
Telefoon:
+31 6 42482706
E-mail: abrasser@xs4all.nl

Praktijk Clear Vision
Achtergracht 11 G woonboot
1017 WL Amsterdam
(Zijgracht van de Amstel, vlakbij Frederiksplein)


Creatief werk

“Naast mijn werk als familie- en organisatie-opsteller & docent creatief counselen, is het een verrijking van mijn leven om beeldend bezig te kunnen zijn. Hieronder vind je enkele voorbeelden mijn creatieve werk.

Schildpadden

Herten in de bush

Flamenco

Kinderen in Nepal

Daarnaast ben ik met veel plezier vrijwilliger voor Stichting Kinderen in Beeld . Deze stichting helpt kwetsbare kinderen en jongeren in onder andere Nepal, zodat hun kwaliteit van leven, levensvreugde en welzijn toeneemt.